Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras
Bart Meester
De Helling 17
1834 DA Sint Pancras
072 5642038

 

Manueel therapie

Als manueel therapeut houd ik mij bezig met gezondheidsproblemen in relatie tot functiestoornissen van de wervelkolom en extremiteiten, gerelateerd aan de beperkingen in het dagelijks leven die hiervan het gevolg kunnen zijn. Naast anatomische eigenschappen en functies houd ik rekening met andere factoren die de activiteiten en participatie van cliënten beperken. Vanuit mijn opleiding maak ik gebruik van een hoog-ontwikkeld niveau van klinisch redeneren voor het analyseren van gezondheidsproblemen vanuit een bio-psychosociaal perspectief en het beargumenteerd stellen van behandelindicaties op basis van het best beschikbare wetenschappelijke bewijs.

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: men voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Naast de fysio-manueeltherapeutische interventie is het m.i. van essentieël belang om de patiënt te activeren teneinde optimaal te kunnen functioneren in de ADL. Dit kan zuiver functioneel zijn gericht op de thuissituatie, danwel middels specifiek gerichte oefentherapie als huiswerkoefeningen of in onze trainingsfaciliteit in de Fysiotherapie Praktijk.

Klik hier om naar de website te gaan van Fysiotherapie Praktijk Sint Pancras voor meer informatie.

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .