Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Suzan Medische Pedicure
De Helling 21
1834 DA Sint Pancras
06 10 63 06 21

 

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Suzan Golkhah. Ik ben een gediplomeerd medisch pedicure.

Als gediplomeerd medisch pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, overtollig eelt en kloven. Ik werk hierbij met een pedicuremotor met spraytechniek. Met deze techniek wordt de huid gekoeld met speciale vloeistof, waardoor het fraisen van de huid vrijwel pijnloos is.

Daarnaast kunt U bij mij ook terecht voor een Manicure en French Pedicure om de voeten wat extra in het zonnetje te zetten. Verder is een Cosmetische Spa behandeling mogelijk waarbij U een ontspannen rust- en verzorgingsmoment creëert in het haastige leven.

Ik ben aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet en werk conform vastgestelde richtlijnen, uitsluitend met professionele apparatuur. Voor al Uw Voetverzorging (ook cosmetisch) en Voetproblemen, voor de Diabetische, Reumatische, Spasme, Verwaarloosde of Oudere voet, bent U bij mij in vertrouwde handen!!! Kunt U niet door omstandigheden langs komen in de praktijk, dan kom in graag bij U thuis.

 .…kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking, of beter nog, maak een afspraak en ervaar het genot van een goede pedicure-behandeling, dan merkt u wat ik bedoel.

 Klik hier om naar de website te gaan voor meer informatie.

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .