Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Mensendieck Therapie
Cherany de Kraa 
De Helling 25
1834 DA Sint Pancras
06 29 11 54 85
[email protected]

 

Mensendieck Praktijk Sint Pancras

De Mensendiecktherapeut Cherany de Kraa maakt je bewust van jouw houding en manier van bewegen. Cherany de Kraa onderscheidt zich van andere paramedische behandelmethodes door verder te kijken dan de klacht zelf. Dat wil zeggen dat de klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van de houding en het bewegen in het gehele dagelijks leven. Denk hierbij aan lopen, gaan zitten, staan, bukken en tillen. Een behandelplan zal daarom ook altijd uitgaan van jouw eigen bewegingsmogelijkheden en persoonlijke situatie.

Mensendieck is een paramedische behandelmethode. Oefentherapie Mensendieck is vernoemd naar Bess Mensendieck (1867 - 1957), die in het begin van de 20e eeuw een systeem van oefeningen ontwikkelde gericht op het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en spiergebruik gericht op vitaliteit.

Naast klachtgericht werkt de Mensendiecktherapeut ook preventief. Je kunt dus ook zonder klachten bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een houdingsadvies. U kunt zonder verwijsbrief van een huisarts of specialist terecht bij de Mensendiecktherapeut.

Een goede houding en gezond bewegen kun je zelf leren!

Klik hier om naar de website te gaan van Mensendieck Therapie voor meer informatie.

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .