Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Pilates Studio To Flow
Antoinet de Jong
Tel 06-53757279
[email protected]

 

Kracht, Flexibiliteit, Balans en Coördinatie 

Pilates Studio To Flow is in 2013 opgericht door Antoinet de Jong en biedt Pilates aan voor iedereen. Onze lessen vind je nu in Sint Pancras, Oudkarspel, Warmenhuizen en Schoorl. 

Wat is Pilates eigenlijk?

Pilates wordt vaak vergeleken met Yoga omdat beide vormen op de mat uitgevoerd worden, je lichaam soepel en sterker wordt en je na een Pilates les, net als bij Yoga, je voldaan en ontspannen voelt. Pilates heeft hierdoor wel raakvlakken met Yoga maar Yoga is een levensstijl en Pilates blijft een krachtige bewegingsvorm met als doel het sterk en soepel maken van het lichaam.De studio biedt Pilates matlessen aan voor jong en oud, waarbij je traint vanuit je core, ook wel je powerhouse genoemd. 

Tijdens de verschillende Pilates oefeningen train je in één les je gehele lichaam. Door regelmatig Pilates te beoefenen krijg je een verbeterende houding doordat de buik- en rugspieren sterker worden. Ook is een juiste ademhaling tijdens de Pilateslessen van groot belang om de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren. Hierdoor vergroot je de longinhoud en verbeter je de ademhalingscirculatie. Pilates heeft een positieve uitwerking op lichamelijke en psychische vlakken zoals op het bindweefsel (stijfheid in het gehele lichaam), bij rugklachten, bij stress en je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen worden vergroot. 

Klik hier om naar de website te gaan van To Flow voor meer informatie. 

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .