Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Huidkliniek Linskens

Britta Meijers en Natasja van der Fluit
De Helling 17
1834 DA Sint Pancras
0224 215 247

Maandag van 13.15 tot 21.15 uur
Vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

 

Als huidtherapeut behandelen wij de zieke en/of beschadigde huid. U kunt terecht met vragen over allerlei huidaandoeningen maar ook zeker over huidverbetering, huidverzorging en productadvies. U kunt denken aan de volgende huidaandoeningen: 
- acne
- overbeharing
- droge/verouderde huid
- pigmentvlekken
- couperose
- goedaardige huidtumoren
- oedeem
- littekenvorming

Voor iedere cliënt maken we een persoonlijk behandelplan, welke wetenschappelijk of best-practice onderbouwd is. Tevens is Britta Meijers, naast huid- en oedeemtherapeut, afgestudeerd orthomoleculair therapeut en geeft zij voedingsadviezen ter ondersteuning bij uw klacht en/of huidtherapie. Hierdoor kunnen wij samen de huidklacht(en) onder controle houden.

We zijn 10 jaar werkzaam als professional op het gebied van de huid. Onze huidklinieken zijn gevestigd in Schagen en Sint Pancras. Het mooiste aan ons vak is dat wij een bijdrage leveren aan de zelfredzaamheid en ondersteuning van onze cliënten met een huidaandoening. Wij streven naar zelfverzekerde cliënten die volwaardig deelnemen aan de maatschappij en niet onzeker hoeven te zijn over hun uiterlijk.

Huidkliniek Linskens, klik hier om naar de website te gaan voor meer informatie.

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .