Gezondheidscentrum de Vroonen Sint Pancras.jpg
De Helling 11-37
1834 DA Sint Pancras

www.gezondheidscentrumdevroonen.nl.jpg

 

Verloskundigen Praktijk Alkmaar
Judith van der Burg

Anja van den Beldt
Carola Rodenburg
Nicolette van der Voort Pauw
De Helling 23
1834 DA Sint Pancras
072 5646737
[email protected]
www.verloskundigenalkmaar.nl
Spoed 06 54 23 78 93

 

Openingstijden: Spreekuur volgens afspraak overdag-avond en in het weekend. Elke werkdag telefonisch spreekuur van 09.00 uur - 12.00 uur op telefoonnummer 072 5646737. Voor spoedgevallen 06 54237893

Wij zijn een hecht team van verloskundigen en ons streven is het geven en combineren van professionele zorg met persoonlijke aandacht. Wij werken binnen onze praktijk in twee teams: team Noordoost en team Zuidwest. Hiermee blijft onze zorg kleinschalig, vertrouwd en intiem met de expertise van meerdere verloskundigen. Wij benaderen de zwangerschap en geboorte vanuit een fysiologische blik, wij geloven in eigen kracht en kunnen van de vrouw. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen. Wij begeleiden de bevalling zowel thuis als in het ziekenhuis en hebben een zeer goede samenwerking met de gynaecologen.

Naast dat we allen zeer kundige vroedvrouwen zijn, hebben we ieder ook ons eigen specialisme. Zo kun je bij ons terecht voor het kinderwensspreekuur, de uitwendige versie,  tongriem klieven, een stukje extra ondersteuning als dingen anders lopen dan gedacht, cursus Mindfulness voor zwangeren en het anticonceptiespreekuur.

Naast onze locatie Gezondheidscentrum de Vroonen zijn wij ook aanwezig in Gezondheidscentrum de Mare en Gezondheidscentrum de Entree(Overdie). Tot het team Noordoost behoren; Judith van der Burg, Carola Rodenburg en Alwine Ages en tot het team Zuidwest behoren; Anja van den Beldt, Nicolette van der Voort-Pauw, Linda Bakkum en Hanneke Slagter.

Graag verwelkomen wij u op één van onze locaties!

Klik hier om naar de website te gaan van Verloskundigen Praktijk Alkmaar voor meer informatie.

 
 
 
 
 

© design, CMS Fly Webservices | .